Close

SuperTrash South Beach Festival

Heerlijk.. dat frisse windje dat door onze haren wappert Luxblog en ik zijn onderweg naar het SuperTrash South Beach festival.“Hier naar links!” riep ik naar Esmee en we reden een park binnen.Aan de linkerkant had je een vijver met allemaal roze opblaasbare flamingo’s! Dit moet het wel zijn. Hup, van de scooter af en nog even onze door de wind verwilderde look weer corrigeren.

We mochten via het vip gedeelte naar binnen. Daar stonden we dan. Tussen prachtige dames die opgemaakt werden aan make-up tafels, verzorgd door NYX. Hier hebben wij natuurlijk wel even gebruik van gemaakt. Ook kon je ervoor kiezen om je kapsel te laten schitteren door L’Oreal. Wij kozen ervoor om eerst een drankje te nemen aan de bar. Hier viel mijn oog direct op Dolshe Gulsen, het zusje van Olcay Gulsen. Dolshe, die stond te schitteren in haar blauwe jurkje en op prachtige met hakken, gaf ons een warm welkom.

Op mijn ST hakken stond ik daar, met ogen die Esmee volgden. Ik zag haar koppie nieuwsgierig tussen twee gordijnen verdwijnen. Iets dat o zo typisch Esmee is en waar ik gek op ben. ‘Is het daar, Es?’ “Ja Shirin, kom!” Samen verdwenen wij in de kleedkamer met kledingrekken volgehangen met SuperTrash, de lijn van Olcay. Hier mochten wij ons omkleden in SuperTrash kleren. We stonden tussen classy jurken, jumpsuits, jasjes en schoenen. Ik was op slag verliefd op een elegant zwart jurkje, Audrey Hepburn stijl, met open schouders. Dit jurkje en de parels die ik om mijn hals droeg, bleken een perfecte match. Ik was helemaal in mijn element!

Esmee stond naast mij te stralen in haar zwarte crossover tailored jumpsuit. Twee dames die mij ook zeker op vielen, waren Kelpasdiary die een prachtig zwart jurkje aan had en de oogverblindende Wolfiecindy, het campagnemodel van SuperTrash die meer dan 3 miljoen volgers heeft op Instagram.

Close