Close

Olcay Gulsen ‘THE KIND OF WOMAN WHO SAYS DREAM BIG’

Daar stond ze dan.Wát een energie straalt ze uit. Zij is het soort vrouw die zegt: “Droom groots!”Daar voel ik mij direct bij thuis. Een vrouw die haar doelen najaagt en verwezenlijkt. Die geniet van momenten waarop zij haar doelen heeft bereikt.

Want wat geeft nou een fijner gevoel dan dat? Wij, vrouwen, horen elkaar te motiveren en te steunen om te gaan waar wij willen. Ik durf te beweren dat jij, net als Olcay en net als ik, ook iemand bent die succesmomentjes beleeft. Dat jij net zo goed ambitieus bent.

Ik bleef Olcay bewonderen, met haar prachtige pantalonpakje, croptop en killersmile. Een vrouw die niet bang is om te laten zien wat zij in huis heeft. Wel met een bescheiden randje.

Here’s to the strong women

May we know them

May we be them

May we raise them

 

 

Close