Close

Grand opening JACKS juice and kitchen Amsterdam

Jacks Juicebar,

Daar stond ik dan, te genieten van dat speciale momentje onder je gigantische regenboog van ballonnen die je zaak sierde in de Ferdinand Bolstraat in de Pijp. Moscow Mule en ik samen, voor mij de favoriete cocktail die jullie serveerden tijdens de Grand Opening van Jacks Juicebar.

Ik kwam al vrij vroeg aan voor de Grand Opening. Hierdoor kon ik in alle rust van dat momentje genieten. Op de house/techno vibes van enthousiaste DJ’s, werd jouw Grand Opening door een 100-tal gasten ervaren. Alles was tot in de puntjes verzorgd, tot aan de speciale cocktails en verse hapjes. Iedereen wilde natuurlijk een gesprek met de eigenaar Karim, die zijn gasten met een lach van oor tot oor te woord stond. Men lijkt onder de indruk van de ambiance en ik stem daar volledig mee in. De moderne bar van marmer, gecombineerd met klassieke elementen waaronder prachtige ronde bronzen lampen die je overal in de zaak tegenkomt maakte de sfeer compleet.

In een tijd waar Juicebars en Healthy Hotspots als paddenstoelen uit de grond schieten en waar een gezonde levenstijl steeds meer integreert in het gedrag van de consument, wordt de behoefte naar onderscheid bij Healthy Hotspots steeds groter.

Inmiddels ben ik al een aantal keren bij je langs geweest. Dit voor mijn favoriete juice de Green King, een juice van verse spinazie, ananas en appel. Spinazie is gezond, als je eens per week een Green King drinkt zal het je lichaam goed doen, spinazie zorgt namelijk voor sterkere botten, een gezond hart en de opbouw van je spieren, dus ook als je lactose intolerant bent of vegan is dit een perfecte juice voor jou! En als ik voor een warm drankje wil gaan in deze herfstige tijden kies ik voor de Liquid Gold latte, waar een van mijn favoriete kruiden in verwerkt zit , Kurkuma.  Om maar eens positieve effecten op te noemen; In India staat Kurkuma bekend als het ‘heilige’ poeder. Dit omdat de specerij een geneeskundige kracht bezit dat het hartvaatstelsel gezond houdt en het is tevens ontstekingsremmend. Ook zitten er nootmuskaat, kaneel en astragalus in de latte. Astragalus wordt in de Chineze geneeskunde veel gebruikt, het is een zoet, licht en verwarmend kruid. Wat ook goed is voor je immuunsysteem.

Living healthy is a way of life, dit motto onderschrijf ik. Na een dansje gedaan te hebben samen met Moscow Mule, ben ik toch weer blij dat Jacks morgen verse DETOX serveert!

Ferdinand Bolstraat 48,

Amsterdam

Dagelijks geopend van 08.00 uur tot 19.00

www.jacksjuicebar.com

 

Close