Close

Colorful dreams

Mijn middelbare school, het Maartens College te Haren was stiekem ook mijn catwalk. Tijdens deze jaren heb ik mijn eigen stijl kunnen ontwikkelen. Ik droeg voornamelijk tijdloze klassiekers, met een vleugje Bohemian Chic. Hiermee probeerde ik de nonchalante look met chique details te verrijken. Dat deed ik met de handgemaakte en van Swarovskistenen voorziene sieraden van Michal Negrin. Ik vond het altijd leuk om er net ‘anders’ uit te zien dan de rest van mijn wereld. Mijn kledingstijl maakte mij altijd al extra uniek.

Robert de vader van Jennifer, een jeugdvriendin van mij, vertelde mij zijn motto:‘Je eerste indruk, is je laatste indruk’. Dit motto is mij altijd bijgebleven en elke keer dat ik de deur uitga, denk ik hier aan.

Op 19 juli 2017 lanceerde ik mijn website. Binnen twee dagen had ik al meer dan 2000 views. Hier kreeg ik ontzettend veel motivatie door. Omdat het mij ontzettend leuk leek om met Michal Negrin te mogen samenwerken, ben ik uit mijn comfortzone gestapt en heb ik besloten om contact op te nemen met de CEO van het bedrijf in Amsterdam/Antwerpen.

“Keep looking, don’t settle!”

Voordat ik het allemaal doorhad, stond mijn afspraak al ingepland en stond ik een week later in de Michal Negrin winkel te Amsterdam. Ik liep naar binnen met een bonkend hart, omdat ik het zó spannend vond! Tussen al die prachtige juwelen waar ik mee ben opgegroeid, kon ik mijn enthousiasme bijna niet bedwingen. O OH, dacht ik. Gaat dit echt gebeuren? Ik werd ontvangen door de CEO en een dame gehuld in een shirtje van Michal Negrin. Met volle trots mag ik mededelen dat wij overeen zijn gekomen dat shirinsaberi.com en Michal Negrin gaan samenwerken.

Close