Close

Atlantic Beach Den Haag: Hotspot met zomerse sferen

 Atlantic Beach, een pareltje aan zee in Kijkduin

Waaiende wuivende golven, schitterend uitzicht en een blik op een prachtig decor, wat wordt gesierd door vele Boschendal wijnflessen wat een luxueuze zomerse uitstraling geeft. Het interieur van de beach club geeft ons een warm gevoel, alsof je je aan de kust van de méditerranée waant. Heerlijk dineren met een prachtig uitzicht over de Noordzee is een droom die nu door alle hotelbezoekers, badgasten en toeristen beleefd kan worden. Een intiem paviljoen wat geïnspireerd is door het Zuid-Afrikaanse wijngebied Boschendal. Deze inspiratie vind je terug in de wijncollectie en het interieur van Atlantic Beach.

Onder genot van trendy muziek worden ons twee overheerlijke gekoelde Sauvignon Blanc ingeschonken. Door de samenwerking met L’Exception heeft Atlantic Beach een heerlijk gevarieerde kaart met smaakvolle wijnen. 

Na het proosten op een gezellige avond met een subliem uitzicht over zee besluiten wij om naar onze gereserveerde tafel te gaan. Onze tafel bevindt zich precies in het midden van het paviljoen, onder het schaduwdoek wat gesierd wordt door paarse verlichting

Nadat de gastheer Jaimie ons drankje uitserveert en het menu overhandigt is het tijd om te genieten van uitzicht en diner. Ik kies het voorgerecht geitenkaas,  waarbij de zoete smaak van het vijgenbrood een verrassend combinatie is. Mijn partner had een heerlijk gekruide rundercarpaccio met truffelmayonaise, niet alleen een lust voor het oog, maar ook heerlijk op smaak.

Hierna wordt onze hoofdgerecht uitgeserveerd. Onze tafel word gesierd door een prachtige plank met Pousin (kip met citroen), tijm en zoete aardappel. Mijn partner heeft een overheerlijke Rib-Eye met groene asperges, chimichuri en aardappel gratin. Ook dit ziet er ziet er weer prachtig kleurrijk uit.

 

 Atlantic Beach Den Haag, recensie van een gast op Tripadvisor: ‘Wederom enthousiast over de gastvrijheid, professionaliteit en behulpzaamheid van het personeel en de verzorgde ambiance’. 

De geur van een zwoele zomeravond nodigt ons uit om bij de vuurkorf te gaan zitten om nog even op te warmen.  Met een heerlijk vleugje strandgeur van de Noordzee nemen wij ons laatste teugje wijn en bedanken de gastheer voor een voortreffelijk avondje Atlantic.

Het is tijd voor een romantische wandeling in de frisse zeelucht van Kijkduin ❤

Atlantic Beach, een pareltje aan zee in Kijkduin waar de lokale gasten en toeristen samenvloeien, een strandpaviljoen dat iedere dag geopend is vanaf 11:00u tot middernacht.

Atlantic Beach
Deltaplein 200
2554 EJ Den Haag – Kijkduin

T: +31 (0)70 448 2482
E: info@atlanticbeach.nl

Atlantic Beach is onderdeel van:
Close